Kanaa Igorin tapaan

04.11.2020

Minulla ei ole muuta tekemistä tämän reseptin kanssa kuin että olen sitä valmistanut ja olen suuremmoinen fani. 

Tämä on yksi niistä ruoista jotka maistuvat vielä paremmalle seuraavana päivänä. Vaikka lempi reseptejäni ovat sellaiset jotka heitellään samaan aikaan pataan ja hämmennetään, on tämä kaiken sen työn arvoinen. Joidenkin mielestä tässä ei ole työtä alkuunkaan, minusta tässä on ainakin kolme kohtaa liikaa, mutta kuten sanoin: Sen arvoista. Vahvasti.


Resepti on alunperin löytynyt Peggyn pieni punainen keittiö-sivustolta, johon pääset tästä.

Me emme käytä persiljaa ruoassa koska.. no, se on persiljaa. Ja syömme tämän  aina  riisin kanssa. Seuraavana päivänä yleensä pilkon pihvit suikaleiksi ja sekoitan lopusta ruoasta eräänlaisen risottomössön. Herkullisen kuululoista, eikös?

Tämä on heittämällä herkku ruokaamme ja se jota teen jos pitää yhtään vakuuttaa ketään omista keittotaidoista. Sillä tämä ei myöskään epäonnistu koskaan.



Hyvää ruokahalua! 

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita