Kylmä ilma vaatii lämpimän keiton
Nyt tulee kaksi kärpästä yhdellä iskulla, tai ehdä kolmekin. Tämä ruoka on must.
Ensinnäkin: se on hyvää, mausteista ja maukasta.
Toiseksi: Lapset pitävät siitä
Kolmanneksi: äärettömän helppo ja nopea valmistaa
Neljänneksi: en keksi mitään parempaa viikonloppu ulkoilun jälkeen kuin maistuva keittio
Oho, neljä kärpästä.
Tämän ihmeen nimi on:
Lihapulla-pasta-keitto
( alkuperäinen resepti Valio.fi )
Tarvitset:
2 Lihaliemikuutiota
Pieniä lihapullia ( hei, ei lähdetä hifistelemään, osta ne sieltä einespuolelta vaan ) tai isoja halkaistuja
Pastaa ( rusetti tai simpukka )
2-3 tomaattia ( tai puolirasiaa luumutomaatteja jotka halkaisin )
1 vihreä paprika
koskenlaskija ruoka&dippi cheddar

Tee näin:
- Keitä pasta vedessä ( 1½ - 2litraa ) johon on lisätty 1½-2 kasvisliemikuutiota. Keitä kunnes pasta on puoliksi kypsää
- Lisää lihapullat ( 350g ), paloitellut tomaatit ja kuutioitu paprika.
- Mausta. Anna kiehua, kunnes pasta on kypsää ja paprika pehmentynyt.
- Lisää Koskenlaskija. Sekoita. Tarkista suola
Ääntä kohti.
Parasta nautittuna kun varpaat ovat vielä viluiset mutta sormissa jo tunto.